Information om almanackan

Under de senaste åren har priset för att trycka upp almanackan ökat i samband med att pappers- och tryckkostnader ökat hos vår leverantör. Detta är en av anledningarna till att vi har valt att inte producera och skicka ut almanackor längre.

Utöver ovanstående, är ytterligare ett skäl att vi inte har kunnat följa upp effekten av almanackan. Vi vet helt enkelt inte hur många som använder den, om den har ett reellt värde och har därför, av hållbarhetsskäl, valt att ta fram ett erbjudande som de som vill ha en almanacka kan beställa till ett förmånligt pris istället. På så sätt säkrar vi att de som verkligen vill ha en väggalmanacka har möjlighet att beställa en istället.

För att beställa en almanacka, klicka på knappen nedan.