Varför får jag inte något nyhetsbrev?

För att se vilka nyhetsbrev du prenumererar på behöver du logga in på din nyhetssajt och gå in på Mina Nyhetsbrev under Mitt konto. Är du redan inloggad kan du också klicka här för att komma till dina inställningar. Bocka i de nyhetsbrev du vill prenumerera på så skickas de till den e-postadress som ditt digitala konto är registrerat på.

OBS! För kunder med någon typ av Apple-epost kan ibland våra nyhetsbrev stoppas på grund av inställningar hos Apple. D.v.s. epostadresser med följande domäner: me.com, icloud.com, mac.com. Du kan då prova att byta till en epost som inte tillhör Apple, exempelvis gmail.com eller outlook.com.