Hur loggar jag in för att använda Plus?

För att ta del av våra låsta artiklar på vår nyhetssajt behöver du ha aktiverat ett digitalt konto hos oss, samt ha en aktiv prenumeration; Plus, Komplett, Helg, Digital eller Digital-plus.

Via din webbläsare, surfa in på fryksdalsbygden.se, håll muspekaren (eller klicka på) LOGGA IN. Fyll sedan i den e-postadress samt lösenord du valt när du skapade ditt konto hos oss. Klicka sedan på LOGGA IN nedanför raden där du fyllt i lösenordet. Vi rekommenderar också att du låter valet ”Håll mig inloggad” vara markerat. Voilà, du kan nu ta del av våra låsta artiklar.

Om du vill veta mer om hur du aktiverar ditt digitala konto, vänligen se här hur du går tillväga.